ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: (+357) 23258789     ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 39ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ GAP AKIS

1. Εισαγωγή

Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση του ιστότοπού μας από εσάς. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε πλήρως αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος αυτών των όρων και προϋποθέσεων, μην χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.

2 Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, εμείς ή οι δικαιοπάροχοί μας κατέχουμε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στον ιστότοπο, όλο το υλικό, συμπεριλαμβανομένων εικόνων και λογισμικού στον ιστότοπο. Με την επιφύλαξη της παρακάτω άδειας, διατηρούνται όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μας.

3 Άδεια χρήσης ιστότοπου.

Μπορείτε να προβάλετε, να πραγματοποιήσετε λήψη μόνο για σκοπούς προσωρινής αποθήκευσης και να εκτυπώσετε σελίδες από τον ιστότοπο, υπό την προϋπόθεση ότι: Δεν πρέπει να αναδημοσιεύετε υλικό από αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένης της δημοσίευσης σε άλλο ιστότοπο ή να αναπαράγετε ή να αποθηκεύετε υλικό από αυτόν τον ιστότοπο σε οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό ηλεκτρονικό σύστημα ανάκτησης. Δεν πρέπει να αναπαραγάγετε αντίγραφα, να αντιγράψετε, να πουλήσετε, να μεταπωλήσετε, να επισκεφθείτε ή να εκμεταλλευτείτε με άλλο τρόπο τον ιστότοπό μας ή το υλικό μας στον ιστότοπό μας για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας. Δεν πρέπει να επεξεργαστείτε, να επιχειρήσετε να επεξεργαστείτε ή να τροποποιήσετε με άλλο τρόπο οποιοδήποτε υλικό στον ιστότοπο.

4 Περιορισμοί ευθύνης

Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται δωρεάν. αναγνωρίζετε ότι θα ήταν παράλογο να μας θεωρείτε υπεύθυνους για αυτόν τον ιστότοπο και τις πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο. Ενώ προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι σωστές, δεν εγγυόμαστε την πληρότητα ή την ακρίβεια. Ούτε δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπος παραμένει διαθέσιμος ή ότι το υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ενημερωμένο. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, αποκλείουμε όλες τις δηλώσεις, τις εγγυήσεις και τους όρους, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των προϋποθέσεων που συνεπάγεται ο νόμος ικανοποιητικής ποιότητας, καταλληλότητας για σκοπούς και χρήσης εύλογης φροντίδας και δεξιοτήτων. Η ευθύνη μας είναι περιορισμένη και αποκλείεται στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση ή επακόλουθη απώλεια ή ζημία που προκύπτει βάσει αυτών των όρων και προϋποθέσεων ή σε σχέση με τον ιστότοπό μας, είτε προκύπτει από αδικοπραξία, συμβόλαιο ή άλλως συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, απώλειας κέρδους, συμβολαίων, επιχειρήσεων , καλή θέληση, δεδομένα, έσοδα, έσοδα ή αναμενόμενες αποταμιεύσεις.

5 Περιορισμένη πρόσβαση

Η πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές του ιστότοπού μας είναι περιορισμένη. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε την πρόσβαση σε περιοχές του ιστότοπού μας, ή ακόμη και σε ολόκληρο τον ιστότοπό μας, κατά την κρίση μας. Εάν σας παρέχουμε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης που σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε περιορισμένες περιοχές του ιστότοπού μας ή σε άλλο περιεχόμενο ή υπηρεσίες, πρέπει να διασφαλίσετε ότι το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης παραμένουν εμπιστευτικά. Αποδέχεστε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που συμβαίνουν κάτω από το όνομα χρήστη και / ή τον κωδικό πρόσβασής σας. Ενδέχεται να απενεργοποιήσουμε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, εάν παραβιάσετε οποιαδήποτε από τις πολιτικές ή τους όρους που διέπουν τη χρήση του ιστότοπού μας από εσάς ή οποιαδήποτε άλλη συμβατική υποχρέωση που οφείλετε σε εμάς.

6 Παραλλαγές

Μπορούμε να αναθεωρήσουμε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Ελέγχετε τακτικά αυτήν τη σελίδα για να βεβαιωθείτε ότι είστε ενημερωμένοι με την τρέχουσα έκδοση.

7 Ολόκληρη η συμφωνία

Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις, μαζί με όλα τα «Νομικά Έγγραφα», αποτελούν ολόκληρη τη συμφωνία μεταξύ εσάς και εμάς σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από εσάς και αντικαθιστούν όλες τις προηγούμενες συμφωνίες σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου από εσάς.

8 Επικοινωνία με τον πελάτη

Η εταιρεία Panayiotis G. Loizou Pharmacy Ltd έχει το δικαίωμα να σας στέλνει e-mail ή SMS ή να σας καλεί στο τηλέφωνο, προκειμένου να σας ενημερώσει για προσφορές και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την Panayiotis G. Loizou Pharmacy Ltd. Η εταιρεία Panayiotis G. Loizou Pharmacy Ltd επίσης έχει το δικαίωμα να δώσει στοιχεία επικοινωνίας σε άλλη εταιρεία προκειμένου να επικοινωνήσει με τους πελάτες εκ μέρους της Panayiotis G. Loizou Pharmacy Ltd.

9 Νόμος και δικαιοδοσία

Αυτή η ειδοποίηση θα διέπεται από και θα ερμηνεύεται σύμφωνα με το κυπριακό δίκαιο και τυχόν διαφορές που σχετίζονται με αυτήν την ανακοίνωση υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

10 Υγειά Καταναλωτών

Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζονται μόνο για γενικούς ενημερωτικούς σκοπούς και δεν υποκαθιστούν επαγγελματικές συμβουλές ή θεραπεία. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη ενός προβλήματος υγείας ή τη συνταγογράφηση φαρμάκων.Εάν έχετε ή υποψιάζεστε ότι έχετε ιατρικό πρόβλημα, επικοινωνήστε αμέσως και συμβουλευτείτε έναν ιατρό. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο ως αναφορά, να διαβάσετε προσεκτικά όλες τις συσκευασίες προϊόντων και να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή για τυχόν ερωτήσεις πριν χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν. Ενώ εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι πληροφορίες προϊόντος είναι σωστές, οι κατασκευαστές μερικές φορές αλλάζουν τη συσκευασία και τα προϊόντα τους. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για ανακρίβειες ή ανακρίβειες σχετικά με τα προϊόντα.

Γρήγορα Μεταφορικά

Δωρεάν Αποστολή για παραγγελίες άνω των 39 ΕΥΡΩ για σημεία εξυπηρέτησης GAP AKIS

Εξυπηρέτηση Πελατών

Chat - Τηλέφωνο - Email

100% Ασφάλεια

Ασφάλεια Συναλλαγών

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων υπό όρους

This website is for information purposes only. By providing the information contained herein we are not diagnosing, treating, curing, mitigating or preventing any type of disease or medical condition. Before beginning any type of natural, integrative or conventional treatment regimen, it is advisable to seek the advice of a licensed healthcare professional.
Talk With Us
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine