ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: (+357) 23258789     ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 39ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ GAP AKIS

Αυτό ισχύει μόνο για αντικείμενα που αγοράζονται από αυτόν τον ιστότοπο.

Ελπίζουμε ότι θα λατρέψετε κάθε αγορά που πραγματοποιείτε από τον ιστότοπό μας, αλλά εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας απλώς ειδοποιώντας μας μέσω email εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των αντικειμένων.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη παραλάβει τα προϊόντα σας, πρέπει να τα επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε εμάς χωρίς ανοιγμένες σφραγίδες και αναλλοίωτες συσκευασίες και θα εκδώσουμε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων ή πιστωτικό σημείωμα για την τιμή που πληρώσατε για το προϊόν. Αυτό σημαίνει οπτική επιθεώρηση και όχι δοκιμή προϊόντος.

Για την προστασία σας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία καταγραφής παράδοσης.  Λάβετε υπόψη ότι θα είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα επιστροφής των αγαθών σε εμάς, εκτός εάν παραδώσαμε το προϊόν σε εσάς κατά λάθος ή εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό. Παρακαλώ συσκευάστε με ασφάλεια το σχετικό αντικείμενο τουλάχιστον στη συσκευασία που ελήφθη και στείλτε μας ένα αντίγραφο του τιμολογίου σας, ώστε να το παραλάβουμε εντός επτά εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία μετά την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος σε εσάς.

Παρακαλώ σημειώστε: μπορούμε να δεχτούμε την επιστροφή των ανοιγμένων αντικειμένων μόνο εάν είναι ελαττωματικά.
 • Τα αγαθά προσφέρονται με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν ακόμη πωληθεί. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας αγαθών, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τη σύμβαση.
 • Οι τιμές και οι προδιαγραφές των κατασκευαστών υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Μικρές παραλλαγές προδιαγραφών δεν επιτρέπουν στον αγοραστή να ανακαλέσει τη σύμβαση.
 • Οι αξιώσεις για κατεστραμμένα αγαθά πρέπει να ειδοποιηθούν εντός 24 ωρών από την παραλαβή τους. Ελέγξτε αμέσως τα εμπορεύματα.
 • Για την καταλληλόλητα των εμπορευμάτων, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή.
 • Οι παραγγελίες που παραδίδονται ενδέχεται να υπόκεινται σε χρέωση παράδοσης, κάντε κλικ εδώ για να δείτε την Πολιτική Αποστολής.
 • Η κυριότητα των προϊόντων μεταφέρεται σε εσάς, και γίνεστε ο κύριος ιδιοκτήτης αυτών, όταν παραδοθούν σε εσάς.  Παρακαλώ ελέγξτε αμέσως ότι έχουν παραληφθεί πλήρη και σε μη κατεστραμμένη συσκευασία. Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε κατεστραμμένα ή ελλιπή δέματα.
 • Το όνομα και η διεύθυνση κατόχου της κάρτας και η διεύθυνση παράδοσης πρέπει να είναι ίδια για την 1η παραγγελία.
 • Δεν παραδίδουμε σε αριθμούς P.O.Box.
 • Η πολιτική της εταιρείας είναι η αποστολή εμπορευμάτων εντός 72 ωρών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, ωστόσο αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων. Οι αναφερόμενες ώρες γίνονται με καλή πίστη, αλλά δεν είναι δεσμευτικές. Η Panayiotis G. Loizou Pharmacy Ltd δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για καθυστερήσεις μεταφοράς που προκαλούν καθυστερημένη παράδοση.
 • Η καθυστερημένη παράδοση δεν σας δίνει τη δυνατότητα να απορρίψετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία.
 • Ο χρήστης θα αποζημιώσει την Panayiotis G. Loizou Pharmacy Ltd έναντι όλων των αξιώσεων, υποχρεώσεων, ζημιών, δαπανών και εξόδων, συμπεριλαμβανομένων των νομικών τελών που ενδέχεται να προκύψουν από τη χρήση πληροφοριών οποιουδήποτε είδους που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
 • Ενώ έχουν γίνει όλες οι εύλογες προσπάθειες για τον έλεγχο της ακρίβειας των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο, η Panayiotis G. Loizou Pharmacy Ltd δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στο παρόν.
 • Επιπλέον, η εταιρεία Panayiotis G. Loizou Pharmacy Ltd ή οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη εταιρεία ή εταιρείες δεν θα φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση ή επακόλουθη απώλεια που προκύπτει από τη χρήση των πληροφοριών και του υλικού που περιέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο στον οποίο μπορεί να έχει πρόσβαση ο χρήστης σ’αυτόν τον ιστότοπο. 
 • Επιπλέον, η εταιρεία Panayiotis G. Loizou Pharmacy Ltd ή οποιαδήποτε συνδεδεμένη εταιρεία ή εταιρείες δεν θα φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση ή επακόλουθη απώλεια που προκύπτει λόγω της πρόσβασης των χρηστών σε άλλους παρόχους, χειριστές, οργανισμούς ή πρόσωπα που αναφέρονται άμεσα ή έμμεσα σε αυτόν τον ιστότοπο .
 • Όλα τα είδη είναι εγγυημένα σύμφωνα με την εγγύηση του κατασκευαστή.

Γρήγορα Μεταφορικά

Δωρεάν Αποστολή για παραγγελίες άνω των 39 ΕΥΡΩ για σημεία εξυπηρέτησης GAP AKIS

Εξυπηρέτηση Πελατών

Chat - Τηλέφωνο - Email

100% Ασφάλεια

Ασφάλεια Συναλλαγών

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων υπό όρους

This website is for information purposes only. By providing the information contained herein we are not diagnosing, treating, curing, mitigating or preventing any type of disease or medical condition. Before beginning any type of natural, integrative or conventional treatment regimen, it is advisable to seek the advice of a licensed healthcare professional.
Talk With Us
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine